CORPORATE NEWS

SERTRANS LOGİSTİCS 'E 'YILIN LOJİSTİK ÇÖZÜMLERİ ŞİRKETİ' ÖDÜLÜ

“ 2016 - Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri”sahiplerini buldu. Sertrans Logistics ‘Yılın LojistikÇözümleri Şirketi’ ödülüne layık görüldü.

Ekonomi ve Lojistik Zirvesi kapsamındadüzenlenen ve tekstilden kimyaya, dayanıklı tüketimden e-ticaret sektörüne dek binlercetedarik zinciri yöneticisinin, lojistik firma temsilcisinin ve halkın oylarıylabelirlenen ' 2016 - Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri' İstanbul Hilton Bomontiotelde düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. 11 kategoride verilen ve 12bin kişinin katılımıyla gerçekleşen oylama sonucunda, Sertrans Logistics “Yılın Lojistik Çözümleri Şirketi” ödülünün sahibi oldu.
Düzenlenen törende, SertransLogistics adına ödülü alan Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş:

” Biz, dünya standartlarında ve yüksekkalitede sunduğumuz çok geniş katma değerli lojistik çözümlerimizle veihtiyaçlara göre şekillendirdiğimiz esnek hizmet modellerimizle sektörde farkyaratmış bir şirketiz. Hizmet verdiğimiz sektörlerin iç dinamiklerini, lojistikihtiyaç ve beklentilerini çok iyi biliyor, daima müşteri odaklı, çözüm odaklı yaklaşımprensibiyle hareket ederek bu ihtiyaçlara bire bir karşılık gelen en kapsamlılojistik çözümleri çok hızlı ve hatasız şekilde hayata geçiriyoruz. Bu ödül, bukonulardaki iddialarımızı bir kez daha ortaya koyan, bizim için çok anlamlı veönemli bir gösterge olmuştur. Öncelikle bize güvenen, inanan, oylarıyla destekveren tüm müşterilerimize Sertrans Ailesi olarak sonsuz teşekkür ediyor, onlarıdaha da ileriye taşıyacak çağdaş lojistik çözümler sunmaya var gücümüzle devamedeceğimizi belirtmek istiyorum. Diğer yandan, bu ödülü, kurulduğumuz ilkgünden bu yana bize destek vermiş ve vermekte olan tüm çalışma arkadaşlarımadına alıyorum. Buradaki herkes, bir lojistik şirketi için nelere ihtiyaçduyulduğunu çok iyi bilir. Bunların içinde en önemlisi iyi bir ekiptir. Buödülü tüm ekibim adına almaktan büyük onur duyuyorum.” dedi.

SertransLogistics Hakkında

Sertrans Logistics, uluslararası parsiyel ve multimodal taşımacılıkhizmetlerinin yanında, Tedarik Zinciri Yönetimi’nde verdiği katma değerlilojistik hizmetleriyle 27 yıldır ulusal ve uluslararası müşterileriningüvenilir çözüm ortağıdır. Sertrans Logistics, sektöründe sağladığı yüksekmüşteri memnuniyetini; tedarik zincirinin her aşamasında uyguladığı doğru,hızlı, hatasız, sürekli ve şeffaf iş yapma prensibiyle oluşturmuştur. Sahipolduğu deneyimli ve uzman kadrosu, güçlü araç filosu ve ekipman donanımı, ileriIS teknolojileri, yaratıcı Ar-Ge grubu, yurtiçi ve yurtdışına yayılmış ofislerive sahip olduğu yüksek kapasiteli depo ve antrepoları ile Sertrans Logistics,müşterilerinin dünya çapındaki lojistik ihtiyaçlarına küresel ölçekte çözümgetiren güçlü ve deneyimli bir yönetim uzmanıdır. 2013 yılı sonunda Avrupa’yayönelik hayata geçirdiği inovatif ürünü “IQ+ SHUTTLE: Uçak Hızında KarayoluTaşımacılığı” hizmeti ile ithalatçı ve ihracatçı firmalara hız ve maliyetavantajı sunarak, Avrupa pazarında daha da rekabetçi olmalarına destekvermektedir. Avrupa’daki direkt hatlarıyla 19 ülkeye ve 80’den fazla noktayadirekt parsiyel taşımacılık hizmeti veren Sertrans Logistics, uluslararasıkara-hava-deniz yolu ve multimodal taşımacılık hizmetleriyle dünyanın 200’ eyakın ülkesine, 1.800’den fazla noktaya hizmet vermektedir.
Ulusal ve uluslararası pek çok üyelikleri bulunan Sertrans Logistics,Avrupa’nın en büyük grupaj network sistemi “System Alliance Europe” üyesi olanilk ve tek Türk şirketi olma özelliğini ise halen korumaktadır.  Sektörde ilklere imza atmaya devam edenSertrans Logistics’in 50 bin metrekare arazi üzerine kurulu Hadımköy tesislerive genel merkezi ise Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen “GOLDLEED” sertifikasına sahip Türk lojistik sektöründeki ilk ve tek tesistir. Bubaşarısına 2016 yılında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından verilen YetkilendirilmişYükümlü(AEO) belgesini eklemiştir.

20.05.2016