TIRSAN'DAN SERTRANS'A TREN YÜKLEMELERİNE UYGUN 50 TREYLER

İstanbul, 22 Şubat 2016 – Ulusal veuluslararası markaların çözüm ortağı Sertrans Logistics, Türkiye’nin lidertreyler üreticisi Tırsan’dan tren yüklemelerine uygun 50 adet treyler satınaldı. Hadımköy’deki Sertrans Logistics merkez binasında düzenlenen teslimattörenine Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, DAF-TIRSAN SatışMüdürü Ertuğrul Erkoç, Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek, Sertrans Logistics adınaTranser Logistics’in  Genel Müdürü Murat Cömert ve Sertrans Logisticsİhracat Direktörü Orhan Gürer katıldı.

Tırsan’danaraç maliyetlerine karşı “Buy – Back” Modeli

Satışın60 ay sonra geri satın alım (buy-back) sözleşmesiyle yapıldığını söyleyen TırsanTreyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, bu modelin, araç maliyetlerini,yatırım maliyetlerini, hatta işletme maliyetlerine olumlu etkisi olduğunubelirtti. Nuhoğlu, “Treyler satışını %100 buy-back olan bir modellegerçekleştirdik. 60 ay sonra satışını gerçekleştirdiğimiz treylerleri belirlibir meblağ karşılığında geri almayı taahhüt ediyoruz. Uluslararası taşımacılıkyapan firmalarımızın, Avrupa’da olduğu gibi kendi malına sahip olmaktan ziyade,uzun vadeli buy-back anlaşmalarla araç satın alıp, araç maliyetlerini, yatırımmaliyetlerini, hatta işletme maliyetlerini sıfırlaması gerekiyor.” dedi.

Sertransfilosunu yeniliyor

“Kurulduğumuz günden bu yana Tırsanile işbirliğimiz bulunuyor” diyen Sertrans Logistics grup şirketlerinden TranserLogistics’in Genel Müdürü Murat Cömert: “ Sektördeki 27. yılımıza girdik,çok uzun zamandır Tırsan’la işbirliği içindeyiz. Bu yıl 50 treyler alımıyaparak, filomuzu yenilemeye ve güçlendirmeye devam ediyoruz” dedi. SertransLogistics İhracat Direktörü Orhan Gürer ise; “ Karayolu taşımacılığında 19ülkeye ve 80’den fazla noktaya karşılıklı direkt parsiyel taşıma hizmetiveriyoruz. Bunun yanında denizyolu, havayolu ve multimodal taşımacılıklabirlikte dünyanın 200’e yakın ülkesinde 1800 noktaya hizmet götürüyoruz. Şubatayı başında Yetkilendirilmiş Yükümlü belgemizi aldık. Bu belge sayesindeihracatçılarımıza hız ve maliyet avantajı sunarak, ihracatçılarımızın dışpazarlarda daha rekabetçi olmalarına katkı sağlamış olacağız” dedi.

TırsanMega Hacimli Yükler İçin Güvenli Taşımacılık

Tırsan Perdeli ve Tenteli Treyler Ailesi,1977 yılından bu yana gelen sektör deneyiminin ve müşteri taleplerine güvenilirçözümler üretmedeki yetkinliğinin sonucudur. Tırsan Perdeli Mega’nın şasi vepanellerinin çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşusayesinde araç 10 yıl paslanmazlık garantisi altındadır.

Tırsan Perdeli Mega’da yük güvenliği Tırsanmühendisleri tarafından geliştirilen K-fix sistemi ile sağlanmaktadır. K-fix,236 farklı noktadan yük bağlama olanağı sunmaktadır. Televre üzerinde tüm araçboyunca yer alan her biri 2,5 ton yük direncine dayanıklı bağlama noktaları ilekapakları çıkarmadan ve aracın iç genişliğinden ödün vermeden yükler, Code XLstandartlarına uygun olarak emniyet altına alınabilmektedir.

Intermodal taşımacılıktaTürkiye’nin öncüsü Tırsan, Mega semi-treylerler için Tren Yükleme Sistemiopsiyonu sunmaktadır. "e-f-g-i" Vagon tipleri ve P400 tüneltiplerine uyumlu olan Tren Yükleme Sistemi’nde 2 x 2 adet Tren VinçBağlantı noktası ile Tren Yükleme için özel tasarlanan dingil hava yastıklarıbulunur. Tren Yükleme Sistemi sayesinde yakıt tasarrufunun artması,tamir bakım masrafı, lastik ve işletme maliyetlerini minimum seviyeyeindirgenir.  Aracınher iki yanında birbirinden bağımsız 4’er adet kapak bulunması, aracın yüklemeve boşaltılması sırasında esneklik sağlamaktadır. Tırsan Perdeli Mega’nın 400mm + 150 mm çatı kaldırma özelliği ise aracın iç genişliğinin optimal şekildekullanılabilmesine olanak tanımaktadır.

23.02.2016