SERTRANS’TAN İHRACATÇILARA İRAN DESTEĞİ ! / 01.09.2015

Dünyanın 200’e yakın ülkesinde, 1800’den fazla noktaya lojistik hizmet veren
Sertrans’tan ihracatçılara İran desteği !

Avrupa ve Kuzey Afrika’da 16 ülkede direkt hatları bulunan Sertrans Logistics İran’ı da direkt hatlarına ekleme hazırlığında.
Nükleer mutabakatın ardından üç yıldır süren ambargonun kalkmasının önemini vurgulayan ve İran’ın coğrafi konumu itibariyle önemli bir pazar haline geldiğini belirten Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş: ‘‘ İran’a uygulanan ambargoları kaldıracak anlaşma ile Türkiye’de makine, perakende ve otomotiv başta olmak üzere pek çok sektör bu ülkeyi yakından takip etmeye başladı. Sınır komşumuz olan İran önemli pazar olmanın yanında, lojistik sektörü için de kilit rol oynamakta. Biz Sertrans olarak kesintilerle de olsa yıllardır İran’a komple ve parsiyel taşıma hizmeti vermekteydik. Ancak İran’la uluslararası ticaretin artması ve bu bölgeyle iş yapan firmaların giderek çoğalması İran’a da direkt hat açmamıza olanak vermekte . Böylelikle 26 yıllık deneyimimiz ve yüksek kalitede verdiğimiz hızlı hizmetlerimizle bu bölgeyle iş yapan sektör ve firmalara büyük bir maliyet ve rekabet avantajı kazandıracağız.” dedi.

Sertrans Logistics’in İran hattında sunduğu önemli ayrıcalıklar:
  • İran’ın Tahran, Tebriz, Culfa gibi önemli merkezlerine komple ve parsiyel taşıma
  • Proje taşımacılığı
  • Gabari dışı yük taşımacılığı
  • Gümrükleme hizmeti
  • Maliyet ve süre avantajı
  • Hızlı, hatasız ve güvenilir hizmet

01.09.2015