SERTRANS’IN BİNASI KENDİ İHTİYACI KADAR TÜKETİYOR, ATIK ÜRETMİYOR! / 16.01.2015

Sertrans Logistics’in Hadımköy’de bulunan genel merkez binası, çevresel sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği tescili olan Gold Leed Sertifikası almaya hak kazandı! Uluslararası geçerliliğe sahip olan, çevresel sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği sertifikası LEED, yerinde yapılan inceleme ve bir dizi teknik tetkikler sonucu sektörde ilk kez ve sadece Sertrans Logistics’e verildi!

Sertrans Logistics’in 2013 yılı sonunda hizmete açılan 50 bin metrekare arazi üzerine kurulu Hadımköy tesisleri ve genel merkezi “LEED” sertifikası aldı. Merkezi ABD’de bulunan Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından yapılan denetimler sonucu LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımdaki Liderlik) sertifikasyonunda Gold (altın) seviyeyle derecelendirildi.

Sertrans Logistics’in Hadımköy tesisleri ve genel merkezi, henüz inşaat aşamasında sosyal ve çevresel sorumluluk anlayışıyla tasarlandı. Günümüzdeki en son teknolojilerle ve ileri IT altyapılarıyla donatılan modern ve yüksek kapasiteli depo ve antrepolar tasarlanırken, aynı zamanda tesisin kendi ihtiyacı kadar tüketen, yenilenebilir enerji kaynaklarıyla donatılmış, tamamen doğal ve atık üretmeyen malzemelerin kullanıldığı, enerji modellemesinden, günışığı simülasyonuna varıncaya dek ekosisteme duyarlı bir yapı olmasına, yani yeşil bina olmasına büyük önem verilmesi, Sertrans Lojistics’e ‘Gold LEED Sertifikası’nın kapılarını araladı. Sertrans, Gold Leed sertifikası alarak, liderliğini teknolojiye, çevreye, enerji kaynaklarına ve insana yaptığı yatırımlarla belgelemiş ve yenilikçi yönünü bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Sertrans Logistics, uluslararası parsiyel ve multimodal taşımacılık hizmetlerinin yanında, Tedarik Zinciri Yönetimi’nde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 24 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerinin güvenilir çözüm ortağıdır. Sertrans Logistics, sektöründe sağladığı yüksek müşteri memnuniyetini; tedarik zincirinin her aşamasında uyguladığı doğru-hızlı-hatasız-sürekli ve şeffaf iş yapma prensibiyle oluşturmuştur. Sahip olduğu deneyimli ve uzman kadrosu, güçlü araç filosu ve ekipman donanımı, ileri IS teknolojileri, yaratıcı Ar-Ge grubu, yurtiçi ve yurtdışına yayılmış ofisleri ve sahip olduğu yüksek kapasiteli depo ve antrepoları ile Sertrans Logistics, müşterilerinin dünya çapındaki lojistik ihtiyaçlarına küresel ölçekte çözüm getiren güçlü ve deneyimli bir yönetim uzmanıdır. Uluslararası kara-hava-deniz yolu ve multimodal taşımacılık hizmetleriyle tüm kıtalarda, 200’ e yakın ülkede, 1.800’den fazla noktada hizmet veren Sertrans Logistics’in ulusal ve uluslararası pek çok üyelikleri bulunmaktadır.  Sertrans Logistics, Avrupa’nın en büyük grupaj network sistemi “System Alliance Europe” üyesi olan ilk ve tek Türk şirketi olma özelliğini ise halen korumaktadır.

16.01.2015