SERTRANS LOGİSTİCS YÜZDE 99.8 HASARSIZLIK ORANIYLA EN GÜVENİLİR ÇÖZÜM ORTAĞI / 30.09.2013

Sertrans Logistics’in 2010-2011-2012 yılları arasında ithalat ve ihracatını gerçekleştirdiği yükler baz alınarak hesaplanan resmi hasarsızlık rakamı yüzde 99.8 olarak açıklandı.

Sertrans Logistics yüzde 99.8 hasarsızlık oranıyla en güvenilir çözüm ortağı

Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik çözümler sunan Sertrans Logistics, sahip olduğu yüzde 99.8 hasarsızlık oranıyla ithalatçı ve ihracatçı firmaların en güvenilir çözüm ortağı olma iddiasını sürdürüyor. Sertrans Logistics’in bu iddialı hasarsızlık oranı sayesinde, başta elektronik ürün ve hediyelik eşya ithalatı yapan firmalar olmak üzere tüm ithalatçı ve ihracatçı firmalar kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde işlerini sürdürme avantajına sahip oluyor.
Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik çözümler sunan Sertrans Logistics, sahip olduğu yüzde 99.8 hasarsızlık oranıyla ithalatçı ve ihracatçı firmaların en güvenilir çözüm ortağı olma iddiasını sürdürüyor. Müşteri istek ve ihtiyaçlarına göre esnek hizmet modellemeleri oluşturan Sertrans Logistics’in CEO’su Nilgün Keleş, iddialı hasarsızlık oranlarıyla ilgili şöyle konuştu; ‘‘Sertrans Logistics’in Hasarsızlık oranı yüzde 99.8’dir. Hasar gören, kaybolan ve çalınan tüm yüklerin tamamının dahil edildiği bu oran, Sertrans Logistics’in 2010-2011-2012 yılları arasında ithalat ve ihracatını gerçekleştirdiği yükler baz alınarak hesaplanmış resmi rakamıdır. Bu oran, lojistik sürecin her defasında yüksek konsantrasyonla tamamlandığının, operasyonların her aşamasının tecrübeli ve uzman bir kadroyla 7/24 izlenerek sıkı denetim altında tutulduğunun, sürekli ölçümlendiğinin ve sonuçta daima en yüksek kaliteye ulaşıldığının bir göstergesidir.’’

Türkiye’de ve dünyada, ‘yükte hafif pahada ağır’ eşyaların nakliye ve dağıtım esnasında kaybolması veya çalınması çok sık karşılaşılan, ithalatçı firmaların en muzdarip olduğu  konuların başında geliyor. Sertrans Logistics’in iddialı hasarsızlık oranı sayesinde, başta elektronik ve hediyelik eşya ithalatı yapan firmalar olmak üzere tüm ithalatçı ve ihracatçı firmalar zaman, emek, para ve ürünlerini kaybetmeden, hasar gören, kaybolan ya da çalınan ürünlerin telafisi, sigortası, iadesi ve takibi gibi teferruatlara boğulmadan, Sertrans Logistics sayesinde kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde işlerini sürdürme avantajına sahip oluyor.
Hasarsızlığın en çok hassasiyet kazandığı Elektronik Ürün lojistiğinde garanti belgesi ekleme, Sevk Öncesi Kalite Kontrol, Uydu Takibi, Zincir Mağaza Teslimatı, iade ürün lojistiği gibi pek çok katma değerli hizmetler veren Sertrans Logistics, modern depo ve antrepolarında lüks elektronik ürünler için özel kilitli bölmeleri de bulunduruyor.

Sertrans Logistics, uluslararası parsiyel ve multimodal taşımacılık hizmetlerinin yanında, Tedarik Zinciri Yönetimi’nde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 24 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerinin güvenilir çözüm ortağıdır. SerTrans Logistics, sektöründe sağladığı yüksek müşteri memnuniyetini; tedarik zincirinin her aşamasında uyguladığı doğru-hızlı-hatasız-sürekli ve şeffaf iş yapma prensibiyle oluşturmuştur. Sahip olduğu deneyimli ve uzman kadrosu, güçlü araç filosu ve ekipman donanımı, ileri IS teknolojileri, yaratıcı Ar-Ge grubu, yurtiçi ve yurtdışına yayılmış ofisleri ve sahip olduğu yüksek kapasiteli depo ve antrepoları ile SerTrans Logistics, müşterilerinin dünya çapındaki lojistik ihtiyaçlarına küresel ölçekte çözüm getiren güçlü ve deneyimli bir yönetim uzmanıdır. Uluslararası kara-hava-deniz yolu ve multimodal taşımacılık hizmetleriyle tüm kıtalarda, 200’ e yakın ülkede, 1.800’den fazla noktada hizmet veren Sertrans Logistics’in ulusal ve uluslararası pek çok üyelikleri bulunmaktadır.  Sertrans Logistics, Avrupa’nın en büyük grupaj network sistemi “System Alliance Europe” üyesi olan ilk ve tek Türk şirketi olma özelliğini ise halen korumaktadır.

30.09.2013

Dosyalar