SERTRANS LOGİSTİCS’TEN E-LOJİSTİK ATILIMI! / 01.10.2013

Sertrans Logistics, geleneksel lojistiği internet teknolojileri ile birleştirdi

Sertrans Logistics’ten e-lojistik atılımı!

Sertrans Logistics, güçlü IT alt yapısı ve ileri teknoloji kullanımıyla müşterilerine İstanbul’un her iki yakasında bulunan modern depo ve antrepolarında yüksek standartlarda e-lojistik hizmeti veriyor. Sertrans Logistics’in e-ticaret hizmetlerindeki yüzde 99.9 ‘hasarsızlık oranı’ da dikkat çekiyor.
Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik çözümler sunan ve inovasyon gücüyle öne çıkan Sertrans Logistics, güçlü IT alt yapısı ve ileri teknoloji kullanımıyla müşterilerine İstanbul’un her iki yakasında bulunan modern depo ve antrepolarında yüksek standartlarda e-lojistik hizmeti veriyor. Avrupa yakası Hadımköy tesislerinde e-lojistik hizmetleri için ayrılmış toplam 18.000 m²’de ve Anadolu yakasında bulunan Samandıra Tesisleri’nde yine e-lojistik hizmetleri için kullanılan 10.000 m²’lik alanda yıllık toplam 45 milyon adet ürün kapasitesine sahip olan Sertrans Logistics, tecrübeli uzman kadrosu ile sektörlerin ihtiyaç duyduğu ürün birleştirme ve promosyonel dönem hazırlıkları gibi hizmetleri de veriyor.  E- ticaret lojistiğinin her aşamasını başarıyla yöneten Sertrans Logistics’in e-ticaret hizmetlerindeki yüzde 99.9 ‘hasarsızlık oranı’ da dikkat çekiyor.

Türk lojistik sektöründe ilk ve tek olan poliüretan zemin uygulamasına sahip steril depolarıyla hizmet veren, dileyen müşterilerine, operasyonlarını değerlendirme veya yerinde proje çalışması yapabilmeleri için özel odalar tahsis eden Sertrans Logistics, ayrıca ürün iade operasyonlarını da yönetiyor. Yüzde 99.9 ‘hasarsızlık oranı’ ve yüzde 100 ‘envanter doğruluğu oranı’ ile sektöründe fark yaratan Sertrans Logistics, e-ticaret firmalarına ve online kanalda satış yapmak isteyen geleneksel perakende firmalarına satış sonrası operasyonlarında destek veriyor.

Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş konuyla ilgili olarak; "Türkiye ve dünyada internet üzerinden yapılan satışların artması, yeni dağıtım, taşıma ve lojistik modellerini gündeme getirdi. E-ticaret sektörü her yıl ortalama yüzde 80 büyüyor. Bu artışla birlikte e-ticaret lojistiği bizlerin önemli iş alanlarından biri olma yolunda ilerliyor.’’ dedi. Keleş sözlerini şöyle sürdürdü; “Sertrans Logistics olarak biz,  gerek e-ticaret lojistiği için gerekli ileri IT altyapımızla, gerekse tecrübeli uzman kadromuzla, bizimle çalışan müşterilerimizin kendi müşterilerine en kaliteli e-ticaret hizmeti verebilmelerine katkı sağlamaktan dolayı çok mutluyuz. Sertrans Logistics’in hatasız, hasarsız ve zamanında gerçekleşen hızlı teslimat hizmetleri sayesinde müşterilerimiz, e-ticaret gibi yeni bir alanda iş hacimlerini büyütüyor ve böylelikle yüksek kazançları hedefleyebiliyor. E-ticaret alanında bizimle çalışan müşterilerimiz, verdiğimiz yüksek kalitedeki hizmetlerimiz sayesinde hem işlerinin kesintisiz devamını sağlıyor hem de bizimle çalışmanın ayrıcalığını yaşıyorlar.”  E-ticaret alanında lojistik hizmet sunabilmek için çok güçlü otomasyon teknolojileri sistemine sahip olunması gerektiğine değinen Keleş, hız ve uzmanlık isteyen bu konunun mutlaka bu sektörün dinamiğini bilen firmalar tarafından yapılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Sertrans Logistics, uluslararası parsiyel ve multimodal taşımacılık hizmetlerinin yanında, Tedarik Zinciri Yönetimi’nde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 24 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerinin güvenilir çözüm ortağıdır. SerTrans Logistics, sektöründe sağladığı yüksek müşteri memnuniyetini; tedarik zincirinin her aşamasında uyguladığı doğru-hızlı-hatasız-sürekli ve şeffaf iş yapma prensibiyle oluşturmuştur. Sahip olduğu deneyimli ve uzman kadrosu, güçlü araç filosu ve ekipman donanımı, ileri IS teknolojileri, yaratıcı Ar-Ge grubu, yurtiçi ve yurtdışına yayılmış ofisleri ve sahip olduğu yüksek kapasiteli depo ve antrepoları ile SerTrans Logistics, müşterilerinin dünya çapındaki lojistik ihtiyaçlarına küresel ölçekte çözüm getiren güçlü ve deneyimli bir yönetim uzmanıdır. Uluslararası kara-hava-deniz yolu ve multimodal taşımacılık hizmetleriyle tüm kıtalarda, 200’ e yakın ülkede, 1.800’den fazla  noktada hizmet veren Sertrans Logistics’in ulusal ve uluslararası pek çok üyelikleri bulunmaktadır.  Sertrans Logistics, Avrupa’nın en büyük grupaj network sistemi “System Alliance Europe” üyesi olan ilk ve tek Türk şirketi olma özelliğini ise halen korumaktadır.

01.10.2013

Dosyalar