SERTRANS LOGISTICS’IN SÜRÜCÜSÜ “EN İYI ULUSLARARASI NAKLIYE ŞOFÖRÜ” SEÇILDI. / 07.05.2015

İstanbul Valiliği tarafından her yıl trafik haftası dolayısıyla düzenlenen ve çeşitli kategorilerde değerlendirmelerin yapıldığı sürücü ödülleri belli oldu. İstanbul Valiliği bu yıl,  “En İyi Uluslararası Nakliye Şoförü” ödülüne, Sertrans Logistics’in yurt dışı sürücülerinden Mustafa Okfidan’ı layık gördü.   Haberi İspanya’da öğrendi

Trafik kazasına karışmamış olmak, trafik kuralı ihlali nedeniyle ceza almamış olmak, en düşük yakıt tüketimine sahip olmak, yol kontrol noktalarında sürücü aleyhine rapor tutulmamış olmak gibi farklı kriterlerin bulunduğu seçim sonucunda ödüle layık görülen Sertrans Logistics sürücüsü Mustafa Okfidan, ödül aldığını İspanya’da görevdeyken öğrendi.

Önceki gün Fatih Ali Emir Efendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde, plaketi sürücü adına Sertrans Logistics Filo Müdürü aldı. Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş “ Başarılı ve deneyimli sürücümüz Mustafa Okfidan şu an İspanya’da görev başında. Kendisine bu güzel haberi telefonla bildirdik, çok mutlu oldu. Sertrans Logistics olarak müşterilerimize daima deneyimli ve yetkin bir ekiple,  hızlı, güvenli ve yüksek kalitede hizmet vermekteyiz. Aldığımız bu ödül, hem hizmet ve kalite standartlarımızın bir göstergesi oldu, hem personel kalitemizi bir kez daha belgelemiş oldu, hem de tüm Sertrans Ailesi’ne gurur verdi” dedi.

Sertrans Logistics, uluslararası parsiyel ve multimodal taşımacılık hizmetlerinin yanında, Tedarik Zinciri Yönetimi’nde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 25 yıldan fazla süredir ulusal ve uluslararası müşterilerinin güvenilir çözüm ortağıdır. Sertrans Logistics, sektöründe sağladığı yüksek müşteri memnuniyetini; tedarik zincirinin her aşamasında uyguladığı doğru, hızlı, hatasız, sürekli ve şeffaf iş yapma prensibiyle oluşturmuştur. Sahip olduğu deneyimli ve uzman kadrosu, güçlü araç filosu ve ekipman donanımı, ileri IS teknolojileri, yaratıcı Ar-Ge grubu, yurtiçi ve yurtdışına yayılmış ofisleri ve sahip olduğu yüksek kapasiteli depo ve antrepoları ile Sertrans Logistics, müşterilerinin dünya çapındaki lojistik ihtiyaçlarına küresel ölçekte çözüm getiren güçlü ve deneyimli bir yönetim uzmanıdır. 2013 yılı sonunda Avrupa’ya yönelik hayata geçirdiği inovatif ürünü “IQ+ SHUTTLE: Uçak Hızında Karayolu Taşımacılığı” hizmeti ile ithalatçı ve ihracatçı firmalara hız ve maliyet avantajı sunarak, Avrupa pazarında daha da rekabetçi olmalarına destek vermektedir. Avrupa’daki direkt hatlarıyla 16 ülkeye ve 63’ten fazla noktaya direkt parsiyel taşımacılık hizmeti veren Sertrans Logistics, uluslararası kara-hava-deniz yolu ve multimodal taşımacılık hizmetleriyle dünyanın 200’ e yakın ülkesine, 1.800’den fazla noktaya hizmet vermektedir. Ulusal ve uluslararası pek çok üyelikleri bulunan Sertrans Logistics, Avrupa’nın en büyük grupaj network sistemi “System Alliance Europe” üyesi olan ilk ve tek Türk şirketi olma özelliğini ise halen korumaktadır.  Sektörde ilklere imza atmaya devam eden Sertrans Logistics’in 50 bin metrekare arazi üzerine kurulu Hadımköy tesisleri ve genel merkezi ise Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen “GOLD LEED” sertifikasına sahip Türk lojistik sektöründeki ilk ve tek tesistir.

07.05.2015