SERTRANS LOGİSTİCS’İN ALTI SÜRÜCÜSÜ IRU ONUR NİŞANI’NA LAYIK GÖRÜLDÜ. / 06.07.2015

Sertrans Logistics’in altı sürücüsü, sergiledikleri başarılı mesleki performans, emniyetli araç kullanımına verdikleri önem, çalıştıkları şirkete bağlılıkları ve ahlaki nitelikleri bakımından IRU (International Road Transport Union) tarafından değerlendirilerek IRU Onur Nişanı’na layık görüldü.  26 Haziran günü gerçekleştirilen, Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin geleneksel iftar yemeğinde düzenlenen törenle “Onur Nişanları” sürücülere takdim edildi.

Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş “Sertrans Logistics ailesi olarak çalışanlarımızın güvenliği ve eğitimi bizim için daima önceliklidir. Layık görüldüğümüz Onur Nişanı da bu konuya verdiğimiz önemin göstergesidir ” dedi.

IRU Onur Nişanı’na Layık Görülen Sürücüler:
Yaşar Kılıçalp
Ali Özer
İsa Kurt
İsmail Demir
Mustafa Kılıçalp
Refik Karacaoğlu

Sertrans Logistics, uluslararası parsiyel ve multimodal taşımacılık hizmetlerinin yanında, Tedarik Zinciri Yönetimi’nde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 26 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerinin güvenilir çözüm ortağıdır. Sertrans Logistics, sektöründe sağladığı yüksek müşteri memnuniyetini; tedarik zincirinin her aşamasında uyguladığı doğru, hızlı, hatasız, sürekli ve şeffaf iş yapma prensibiyle oluşturmuştur. Sahip olduğu deneyimli ve uzman kadrosu, güçlü araç filosu ve ekipman donanımı, ileri IS teknolojileri, yaratıcı Ar-Ge grubu, yurtiçi ve yurtdışına yayılmış ofisleri ve sahip olduğu yüksek kapasiteli depo ve antrepoları ile Sertrans Logistics, müşterilerinin dünya çapındaki lojistik ihtiyaçlarına küresel ölçekte çözüm getiren güçlü ve deneyimli bir yönetim uzmanıdır. 2013 yılı sonunda Avrupa’ya yönelik hayata geçirdiği inovatif ürünü “IQ+ SHUTTLE: Uçak Hızında Karayolu Taşımacılığı” hizmeti ile ithalatçı ve ihracatçı firmalara hız ve maliyet avantajı sunarak, Avrupa pazarında daha da rekabetçi olmalarına destek vermektedir. Avrupa’daki direkt hatlarıyla 16 ülkeye ve 63’ten fazla noktaya direkt parsiyel taşımacılık hizmeti veren Sertrans Logistics, uluslararası kara-hava-deniz yolu ve multimodal taşımacılık hizmetleriyle dünyanın 200’ e yakın ülkesine, 1.800’den fazla noktaya hizmet vermektedir. Ulusal ve uluslararası pek çok üyelikleri bulunan Sertrans Logistics, Avrupa’nın en büyük grupaj network sistemi “System Alliance Europe” üyesi olan ilk ve tek Türk şirketi olma özelliğini ise halen korumaktadır.  Sektörde ilklere imza atmaya devam eden Sertrans Logistics’in 50 bin metrekare arazi üzerine kurulu Hadımköy tesisleri ve genel merkezi ise Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen “GOLD LEED” sertifikasına sahip Türk lojistik sektöründeki ilk ve tek tesistir.

06.07.2015