SERTRANS LOGISTICS, HASARSIZLIKTA REKORA KOŞUYOR…

Sertrans Logistics, resmi hasarsızlık rakamını açıkladı. 2010- 2013 yıllarının ortalaması alınarak hesaplanan oran yüzde 99,86’ya erişti.

“Operasyonlarımızın her aşaması sıkı bir denetim altında.”

Müşteri istek ve ihtiyaçlarına göre esnek hizmet modellemeleri oluşturan Sertrans Logistics’in CEO’su Nilgün Keleş, konuyla ilgili şöyle konuştu; ‘‘Sertrans Logistics’in hasarsızlık oranı yüzde 99,86. Hasar gören, kaybolan ve çalınan tüm yüklerin tamamının dâhil edildiği bu oran, Sertrans Logistics’in 2010-2011-2012-2013 yılları arasında ithalat ve ihracatını gerçekleştirdiği yükler baz alınarak hesaplanmış resmi rakamıdır. Bu oran, lojistik sürecin her defasında yüksek konsantrasyonla tamamlandığının, operasyonların her aşamasının tecrübeli ve uzman bir kadroyla 7/24 izlenerek sıkı denetim altında tutulduğunun, sürekli ölçümlendiğinin ve sonuçta daima en yüksek kaliteye ulaşıldığının bir göstergesidir.’’

SerTrans Logistics, uluslararası parsiyel ve multimodal taşımacılık hizmetlerinin yanında, Tedarik Zinciri Yönetimi’nde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 25 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerinin güvenilir çözüm ortağıdır. SerTrans Logistics, sektöründe sağladığı yüksek müşteri memnuniyetini; tedarik zincirinin her aşamasında uyguladığı doğru-hızlı-hatasız-sürekli ve şeffaf iş yapma prensibiyle oluşturmuştur. Sahip olduğu deneyimli ve uzman kadrosu, güçlü araç filosu ve ekipman donanımı, ileri IS teknolojileri, yaratıcı Ar-Ge grubu, yurtiçi ve yurtdışına yayılmış ofisleri ve sahip olduğu yüksek kapasiteli depo ve antrepoları ile SerTrans Logistics, müşterilerinin dünya çapındaki lojistik ihtiyaçlarına küresel ölçekte çözüm getiren güçlü ve deneyimli bir yönetim uzmanıdır. Uluslararası kara-hava-deniz yolu ve multimodal taşımacılık hizmetleriyle tüm kıtalarda, 200’ e yakın ülkede, 1.800’den fazla noktada hizmet veren SerTrans Logistics’in ulusal ve uluslararası pek çok üyelikleri bulunmaktadır.  SerTrans Logistics, Avrupa’nın en büyük grupaj network sistemi “System Alliance Europe” üyesi olan ilk ve tek Türk şirketi olma özelliğini ise halen korumaktadır.

18.04.2014