SERTRANS LOGISTICS UKRAYNA DIREKT HATTINI AÇTI

Sertrans Logistics, sabit “ tarife fiyatları” uygulamasıyla, Ukrayna’ya her cuma karşılıklı parsiyel çıkış garantisi veren lojistik hizmet sunmaya başladı.

Sertrans Logistics, Türkiye’nin önemli dış ticaret partnerlerinden biri olan Ukrayna’ya direkt karşılıklı parsiyel taşımacılık hizmeti başlattı. Haziran ayında hizmete giren hat, her cuma çıkış garantisi yanında, bu hattaki parsiyel yüklere ilk kez sabit “tarife fiyatları” uygulamasıyla maliyet ve hız avantajı sağlıyor.

Dünyanın 200’e yakın ülkesinde, 1.800’den fazla noktada lojistik hizmet sunan Sertrans Logistics Avrupa kıtasındaki on beşinci direkt hattını Ukrayna’ya açtı. Ukrayna’ya her Cuma çıkış garantisi veren Sertrans, bu yöndeki tüm parsiyel yüklere “ sabit tarife fiyatları” uygulamasını da başlatan ilk lojistik şirket oldu. Sertrans Logistics Ceo’su Nilgün Keleş konuyla ilgili olarak “ çok hızlı gümrükleme hizmeti yanında, Kiev ve Odessa başta olmak üzere ülkenin tüm şehirlerindeki her noktaya 24 saat içinde teslimatı garanti ediyoruz. Böyle bir hizmet hem Ukrayna hattındaki maliyetleri azaltıyor, hem de sunduğumuz ekonomik tarifeler, garantili süre ve hız avantajı sayesinde ihracatçı ve ithalatçı firmalarımıza büyük kolaylıklar sağlamış oluyoruz” dedi.
6,2 milyar dolarlık dış ticaret hacmine sahip Ukrayna, Türkiye’nin Doğu Avrupa’daki önemli dış ticaret partnerlerinden biri. 700 civarında Türk firmasının faaliyet gösterdiği Ukrayna ülkemize ağırlıklı olarak nihai tüketicinin kullanacağı ürünleri ithal ederken; yarı mamul ve hammadde de ihraç ediyor. 2014- 2015 döneminde iki ülke arasında ekonomik alışverişe ivme kazandırmak üzere imzalanan serbest ticaret anlaşması ise Ekim 2013 tarihinden beri yürürlükte.
İşte Sertrans Logistics’in Ukrayna hattında sunduğu önemli ayrıcalıklar:

·  Haftalık, karşılıklı “her cuma” parsiyel çıkış garantisi,
·  Tüm parsiyel yüklere ekonomik ve sabit “tarife fiyatları”
·  Ekspres gümrükleme hizmeti,
·  Ukrayna’nın tüm şehir ve noktalarına merkez depodan 24 saat içinde teslimat
·  “Maliyet ve Transit Süre” avantajı

Sertrans Logistics’in Ukrayna hattında sunduğu avantajlardan yararlanmak için, şirketin web sitesindeki “Smartteam” butonundan ilgili uzmanlara ulaşmak ve ya 0850 288 81 81 no’lu telefonu aramak yeterli oluyor.

Sertrans Logistics, uluslararası parsiyel ve multimodal taşımacılık hizmetlerinin yanında, Tedarik Zinciri Yönetimi’nde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 25 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerinin güvenilir çözüm ortağıdır. SerTrans Logistics, sektöründe sağladığı yüksek müşteri memnuniyetini; tedarik zincirinin her aşamasında uyguladığı doğru-hızlı-hatasız-sürekli ve şeffaf iş yapma prensibiyle oluşturmuştur. Sahip olduğu deneyimli ve uzman kadrosu, güçlü araç filosu ve ekipman donanımı, ileri IS teknolojileri, yaratıcı Ar-Ge grubu, yurtiçi ve yurtdışına yayılmış ofisleri ve sahip olduğu yüksek kapasiteli depo ve antrepoları ile SerTrans Logistics, müşterilerinin dünya çapındaki lojistik ihtiyaçlarına küresel ölçekte çözüm getiren güçlü ve deneyimli bir yönetim uzmanıdır. Uluslararası kara-hava-deniz yolu ve multimodal taşımacılık hizmetleriyle tüm kıtalarda, 200’ e yakın ülkede, 1.800’den fazla  noktada hizmet veren Sertrans Logistics’in ulusal ve uluslararası pek çok üyelikleri bulunmaktadır.  Sertrans Logistics, Avrupa’nın en büyük grupaj network sistemi “System Alliance Europe” üyesi olan ilk ve tek Türk şirketi olma özelliğini ise halen korumaktadır.

02.06.2014

Files