SERTRANS LOGİSTİCS, 70 ADET RENAULT TRUCKS İLE 2016 HEDEFİNİ BÜYÜTÜYOR

Türk lojistik sektöründe inovasyon gücüyle ön plana çıkan Sertrans Logistics, 70 adet Renault Trucks T460 çekici ile filosunu yeniliyor. Yeni yılda yatırımlarına hız veren Sertrans,filosunu yakıt tasarrufu lideri Renault Trucks T serisi çekiciler ile güçlendiriyor.

Lojistik sektöründe 27 seneyi geride bırakan Sertrans Logistics, yatırımlarına filosunu güçlendirerek devam ediyor. Uluslararası karayolu, havayolu, denizyolu, demiryolu ve intermodal taşımacılık hizmetlerimizin yanı sıra, Avrupa ve Türkiye’de bulunan yüksek kapasiteli modern depo ve antrepoları ile çalışmalarını sürdüren Sertrans, Avrupa’da da adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden biri olan Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nde (European Business Awards) ‘Ulusal Şampiyon’ seçilen Sertrans,yeni teslim aldığı 70 adet Renault Trucks T460 çekicisi ile büyük bir yatırıma daha imza atıyor.

Sertrans’ın Türk lojistik sektöründe bir ilk olarak “Gold Leed” sertifikasına sahip Hadımköy tesislerinde üst düzey yöneticilerin katılımıyla düzenlenen teslimat töreninde Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Keleş, Sertrans’ın filolarından sorumlu iştirak şirketi Transer Logistics’in Genel Müdürü Murat Cömert, Renault Trucks Satış Müdürü Özkan Çelik, As-sar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarı, As-sar Otomotiv Filo Satış Müdürü Ahmet Sezer ve As-sar Otomotiv Ağır Vasıta Koordinatörü Murat Uçaklı hazır bulundular.

Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Keleş teslimat töreni sırasında yaptığı açıklamada; “Sertrans Logistics olarak, karayolu ile parsiyel taşımacılık hizmeti verdiğimiz karşılıklı direkt hatlarımızı 19 ülkeye ve 80’den fazla noktaya ulaştırdık. 2015 yılını verimliliğe odaklanacağımız, kaliteden ödün vermeden temkinli büyümeyi seçeceğimiz ve maksimum % 8’lik bir büyümeyi öngördüğümüz bir yıl olarak planlamıştık, öyle de oldu. Bu doğrultuda 2016’da hedeflerimizibir adım daha öteye taşıyarak ulusal ve uluslararası lokasyonlardaki yatırımlarımızıarttırıyoruz. Uluslararası karayolu taşımacılık hizmetlerimiz yanında, uluslararası havayolu, denizyolu ve multimodal taşıma modlarıyla da dünyanın 200’e yakın ülkesinde, 1.800’den fazla noktaya sunduğumuz hizmetlerle ulusal ve uluslararası düzeyde iddialı, dünya standartlarında hizmet veren bir şirket olmaya devam ediyoruz. Tabi ki hedeflerimiz doğrultusunda filo yatırımımız da büyük önem taşıyor. Hedeflerimizi ileriye taşırken uluslararası standartlardaki araçlarına ve satış sonrasındaki hizmetlerine güvendiğimiz bir markanın yanımızda olması bize güven veriyor. Bu nedenle Renault Trucks T460 çekicilerle filomuzu geliştirmeye devam ediyoruz” dedi. 2016 yılında %10 oranında büyüme hedeflerinin olduğunu belirten Hakan Keleş, “Bu doğrultuda Renault Trucks ile sağladığımız işbirliğimizden son derece mutluluk duyuyoruz” dedi.

Renault Trucks Satış Müdürü Özkan Çelik ise yaptığı açıklamada; sektörde birçok yeniliğe katkı sağlayan ve uluslararası Türkiye’deki lojistik sektörünü en iyi şekilde temsil eden Sertrans Logistics ile Renault Trucks T serimizle yaptığımız çözüm ortaklığından büyük memnuniyet duyduklarını belirtti ve ekledi; “Renault Trucks T serisi, nakliye şirketlerine yakıt tasarrufu ile kabin konforu arasında mükemmel bir denge sunuyor. Rakiplerine göre en ekonomik yakıt tüketimi sağlarken performansından ödün vermeyerek daha fazla motor gücü, daha yüksek tork ve daha iyi bir ticari hız ile kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılayan tek araç oluyor.”

11.02.2016