SERTRANS LOGISTICS, 70 ADET RENAULT TRUCKS ILE 2016 HEDEFINI BÜYÜTÜYOR

Türk lojistiksektöründe inovasyon gücüyle ön plana çıkan Sertrans Logistics, 70 adet RenaultTrucks T460 çekici ile filosunu yeniliyor. Yeni yılda yatırımlarına hız veren Sertrans,filosunu yakıt tasarrufu lideri Renault Trucks T serisi çekiciler ilegüçlendiriyor.

Lojistiksektöründe 27 seneyi geride bırakan Sertrans Logistics, yatırımlarına filosunugüçlendirerek devam ediyor. Uluslararası karayolu, havayolu, denizyolu,demiryolu ve intermodal taşımacılık hizmetlerimizin yanı sıra, Avrupa veTürkiye’de bulunan yüksek kapasiteli modern depo ve antrepoları ileçalışmalarını sürdüren Sertrans, Avrupa’da da adından sıkça söz ettiriyor. Sonolarak Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden biri olan Avrupa İş DünyasıÖdülleri’nde (European Business Awards) ‘Ulusal Şampiyon’ seçilen Sertrans,yeni teslim aldığı 70 adet Renault Trucks T460 çekicisi ile büyük bir yatırımadaha imza atıyor.

Sertrans’ın Türklojistik sektöründe bir ilk olarak “Gold Leed” sertifikasına sahip Hadımköytesislerinde üst düzey yöneticilerin katılımıyla düzenlenen teslimat törenindeSertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Keleş, Sertrans’ın filolarındansorumlu iştirak şirketi Transer Logistics’in Genel Müdürü Murat Cömert, RenaultTrucks Satış Müdürü Özkan Çelik, As-sar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı HüseyinSarı, As-sar Otomotiv Filo Satış Müdürü Ahmet Sezer ve As-sar Otomotiv AğırVasıta Koordinatörü Murat Uçaklı hazır bulundular.

Sertrans LogisticsYönetim Kurulu Başkanı Hakan Keleş teslimat töreni sırasında yaptığıaçıklamada; “Sertrans Logistics olarak, karayolu ile parsiyel taşımacılıkhizmeti verdiğimiz karşılıklı direkt hatlarımızı 19 ülkeye ve 80’den fazlanoktaya ulaştırdık. 2015 yılını verimliliğe odaklanacağımız, kalitedenödün vermeden temkinli büyümeyi seçeceğimiz ve maksimum % 8’lik bir büyümeyiöngördüğümüz bir yıl olarak planlamıştık, öyle de oldu. Bu doğrultuda 2016’da hedeflerimizibir adım daha öteye taşıyarak ulusal ve uluslararası lokasyonlardaki yatırımlarımızıarttırıyoruz. Uluslararası karayolu taşımacılık hizmetlerimiz yanında, uluslararasıhavayolu, denizyolu ve multimodal taşıma modlarıyla da dünyanın 200’e yakınülkesinde, 1.800’den fazla noktaya sunduğumuz hizmetlerle ulusal veuluslararası düzeyde iddialı, dünya standartlarında hizmet veren bir şirketolmaya devam ediyoruz. Tabi ki hedeflerimiz doğrultusunda filo yatırımımız dabüyük önem taşıyor. Hedeflerimizi ileriye taşırken uluslararası standartlardakiaraçlarına ve satış sonrasındaki hizmetlerine güvendiğimiz bir markanınyanımızda olması bize güven veriyor. Bu nedenle Renault Trucks T460 çekicilerlefilomuzu geliştirmeye devam ediyoruz” dedi. 2016 yılında %10 oranında büyümehedeflerinin olduğunu belirten Hakan Keleş, “Bu doğrultuda Renault Trucks ilesağladığımız işbirliğimizden son derece mutluluk duyuyoruz” dedi.

Renault TrucksSatış Müdürü Özkan Çelik ise yaptığı açıklamada; sektörde birçok yeniliğe katkısağlayan ve uluslararası Türkiye’deki lojistik sektörünü en iyi şekilde temsileden Sertrans Logistics ile Renault Trucks T serimizle yaptığımız çözümortaklığından büyük memnuniyet duyduklarını belirtti ve ekledi; “Renault TrucksT serisi, nakliye şirketlerine yakıt tasarrufu ile kabin konforu arasındamükemmel bir denge sunuyor. Rakiplerine göre en ekonomik yakıt tüketimisağlarken performansından ödün vermeyerek daha fazla motor gücü, daha yüksektork ve daha iyi bir ticari hız ile kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarınıkarşılayan tek araç oluyor.”

11.02.2016