SERTRANS LOGISTICS, 16. TEDARIK ZINCIRI VE LOJISTIK YÖNETIMI ZIRVESI’NE SPONSOR OLDU

HRdergi'nin 1999 yılından beri aralıksız düzenlediği Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi Zirvesi 16 – 17 Nisan tarihlerinde İstanbul Marriott Hotel Asia'da gerçekleşecek. Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik çözümler sunan Sertrans Logistics, 16. Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi Zirvesi’nin Destek Sponsoru oldu.

HRdergi'nin 1999 yılından beri aralıksız düzenlediği Lojistik Yönetimi Zirvesi bu yıl 16 – 17 Nisan tarihlerinde İstanbul Marriott Hotel Asia'da dünyaca ünlü akademisyen, uzman ve dev şirketlerin Tedarik Zinciri & Lojistik yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşecek. Lojistik ve tedarik zinciri profesyonellerinin ajandasında mutlaka yer alan ve önemli bir yol haritası olan 16. Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi Zirvesi’nde, tedarik zinciri ve lojistik uzmanları bu yıl da hem bugüne hem geleceğe dair bilgilerini ve deneyimlerini paylaşacaklar. Destek Sponsorluğu’nu Sertrans Logistics’in üstlendiği zirvede “Müşteri odaklı Tedarik Zinciri ve Lojistik” konusu masaya yatırılacak,  tedarik zinciri yönetimindeki son yenilikler, bilgi teknolojileri ve yeni iş süreçleri konuşulacak. Standıyla ve yapacağı sunumla zirvede yer alacak olan Sertrans Logistics,  ‘e-ticaret lojistiği’ konusundaki uzmanlığını Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi profesyonellerine aktarma fırsatı bulacak.
Sertrans Logistics zirvenin 2. günü saat 14.20’de ‘‘Perakende Mağazacılık İle E-Ticaretin Rekabeti’’ konulu bir de oturum düzenleyecek.  Söz konusu oturumda; Müşteri bağlılığı nasıl yaratılmalı? Lojistik operasyonda öncelikler kimin olmalı? Stoklar belli bir satış kanalı için bloke edilmeli mi? Mağazacılık yapan satış ekibi ile internet üzerinden satış yapan ekip stoktaki ürünleri nasıl paylaşmalı? Hedeflenen satış cirosuna ulaşmak için aradaki rekabetin uyumlu yönetimi nasıl olmalı? gibi sorulara yanıt verilecek.

Sertrans Logistics, uluslararası parsiyel ve multimodal taşımacılık hizmetlerinin yanında, Tedarik Zinciri Yönetimi’nde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 25 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerinin güvenilir çözüm ortağıdır. SerTrans Logistics, sektöründe sağladığı yüksek müşteri memnuniyetini; tedarik zincirinin her aşamasında uyguladığı doğru-hızlı-hatasız-sürekli ve şeffaf iş yapma prensibiyle oluşturmuştur. Sahip olduğu deneyimli ve uzman kadrosu, güçlü araç filosu ve ekipman donanımı, ileri IS teknolojileri, yaratıcı Ar-Ge grubu, yurtiçi ve yurtdışına yayılmış ofisleri ve sahip olduğu yüksek kapasiteli depo ve antrepoları ile SerTrans Logistics, müşterilerinin dünya çapındaki lojistik ihtiyaçlarına küresel ölçekte çözüm getiren güçlü ve deneyimli bir yönetim uzmanıdır. Uluslararası kara-hava-deniz yolu ve multimodal taşımacılık hizmetleriyle tüm kıtalarda, 200’ e yakın ülkede, 1.800’den fazla noktada hizmet veren Sertrans Logistics’in ulusal ve uluslararası pek çok üyelikleri bulunmaktadır.  Sertrans Logistics, Avrupa’nın en büyük grupaj network sistemi “System Alliance Europe” üyesi olan ilk ve tek Türk şirketi olma özelliğini ise halen korumaktadır.

08.04.2014

Files