SERTRANS LOGISTIC 25. YILINA HADIMKÖY’DEKI YENI LOJISTIK MERKEZINDE GIRDI. 4.4.2014

Sertrans Logistics,  genel merkezini ve bazı depolarını 8 futbol sahası büyüklüğündeki yeni lojistik merkezinde bir araya topladı.
Bu yıl 25. kuruluş yılını kutlayan Sertrans Logistics’in, 50.000 m2’lik arazi üzerine kurulu yeni lojistik merkezi, Hadımköy’de hizmete başladı. Toplam 42 bin 500 m² kapalı alana sahip yeni lojistik merkezi, 38 bin m² gümrüklü ve gümrüksüz depo alanı, 2 bin m² müstakil inşa edilmiş ADR-tehlikeli maddeler deposu ve 2 bin 500 m² büyüklüğünde genel müdürlük binasından oluşuyor.

Bu merkez, Türk lojistik sektöründeki ilk Leed sertifikasına sahip lojistik tesis binası olma özelliğine sahip olacak. ADR/Tehlikeli Maddeler deposu ise İstanbul Avrupa yakasının ilk müstakil ADR deposu olma özelliğini taşıyor.

Yeni lojistik merkezi olarak Hadımköy’ün seçilmesinde en önemli nedenin, sahip olduğu stratejik lokasyon olduğunu belirten Sertrans Logistics Genel Müdürü Nilgün Keleş; ’’Hadımköy Lojistik Merkezi’miz Çatalca ve Halkalı gümrüğüne 20 km, Ömerli Tren İstasyonu’na 1,5 km, TCDD Lojistik köyüne ve MÜSİAD Sanayi Bölgesi’ne 3 km, Ambarlı Limanı’na 20 km, Atatürk Havalimanı’na ise sadece 30 km mesafede yer alıyor. Yeni merkezimiz için, bu denli önemli başka bir stratejik nokta bulmamız zordu’’ dedi.

E-lojistik hizmeti de veriliyor
Hadımköy’de yeni açılan lojistik merkezinde e-lojistik hizmetleri için ayrılmış toplam 18.000 m2 alan bulunuyor. Tecrübeli uzman kadrosu ile e-ticaret yapan firmaların ihtiyaç duyduğu ürün birleştirme ve promosyonel dönem hazırlıkları gibi katma değerli hizmetleri de veren Sertrans Logistics’in e-lojistik hizmetlerindeki hasarsızlık oranı yüzde 99.9.

Sertrans Logisitics, 2013 yılı Eylül ayında faaliyete geçen Hadımköy’deki yeni lojistik merkezinde başta tekstil, otomotiv, ilaç, kozmetik ve kimya sektörleri olmak üzere tüm sektörlere lojistik hizmet sunmaya devam ediyor.

Sertrans Logistics, uluslararası parsiyel ve multimodal taşımacılık hizmetlerinin yanında, Tedarik Zinciri Yönetimi’nde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 25 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerinin güvenilir çözüm ortağıdır. SerTrans Logistics, sektöründe sağladığı yüksek müşteri memnuniyetini; tedarik zincirinin her aşamasında uyguladığı doğru-hızlı-hatasız-sürekli ve şeffaf iş yapma prensibiyle oluşturmuştur. Sahip olduğu deneyimli ve uzman kadrosu, güçlü araç filosu ve ekipman donanımı, ileri IS teknolojileri, yaratıcı Ar-Ge grubu, yurtiçi ve yurtdışına yayılmış ofisleri ve sahip olduğu yüksek kapasiteli depo ve antrepoları ile SerTrans Logistics, müşterilerinin dünya çapındaki lojistik ihtiyaçlarına küresel ölçekte çözüm getiren güçlü ve deneyimli bir yönetim uzmanıdır. Uluslararası kara-hava-deniz yolu ve multimodal taşımacılık hizmetleriyle tüm kıtalarda, 200’ e yakın ülkede, 1.800’den fazla noktada hizmet veren Sertrans Logistics’in ulusal ve uluslararası pek çok üyelikleri bulunmaktadır.  Sertrans Logistics, Avrupa’nın en büyük grupaj network sistemi “System Alliance Europe” üyesi olan ilk ve tek Türk şirketi olma özelliğini ise halen korumaktadır.

04.04.2014

Files