SERTRANS “DÜNYA SAATI’ IÇIN 1 SAAT KARANLIK KAMPANYASINA DESTEK VERIYOR

Lojistik sektörünün Gold Leed sertifikalı ilk ve tekYEŞİL BİNA sahibi Sertrans Logistics, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) DünyaSaati uygulamasına destek veriyor. İklim değişikliğine dikkat çekmek amacıylaışıkların bir saatliğine kapatıldığı Dünya Saati etkinliği bu yıl 19 MartCumartesi akşamı 20:30’da gerçekleşecek.

Bu yıl WWF’in10’uncu kez düzenlediği Dünya Saati kampanyasına gösterilen ilgi her geçen yılartıyor. Bu yıl da rekor bir katılım beklenen kampanyaya, çevreye ve doğayaverdiği önemi sektördeki ilk ve tek YEŞİL BİNA’yı inşa ederek gösteren SertransLogistics'de katılıyor. Sertrans, kampanyayı destekleyen tek lojistik firmasıolarak dikkat çekiyor.

7 kıtada, 157ülkede, 7 binden fazla şehirde milyonlarca insana ulaşarak dünyanın en büyükçevre hareketlerinden biri olan dünya saati kampanyasına, bir saat boyuncaışıkları kapatılan Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile TopkapıSarayı, Ayasofya Müzesi, Beylerbeyi Sarayı, Küçüksu Kasrı, Dolmabahçe Sarayı veSaat Kulesi, İzmir Saat Kulesi, Sultanahmet Cami ve Ortaköy Camii gibi anıtsalyapılar da destek veriyor.

15.03.2016