SERTRANS “DÜNYA SAATİ’ İÇİN 1 SAAT KARANLIK KAMPANYASINA DESTEK VERİYOR

Lojistik sektörünün Gold Leed sertifikalı ilk ve tek YEŞİL BİNA sahibi Sertrans Logistics, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) Dünya Saati uygulamasına destek veriyor. İklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla ışıkların bir saatliğine kapatıldığı Dünya Saati etkinliği bu yıl 19 Mart Cumartesi akşamı 20:30’da gerçekleşecek.

Bu yıl WWF’in 10’uncu kez düzenlediği Dünya Saati kampanyasına gösterilen ilgi her geçen yıl artıyor. Bu yıl da rekor bir katılım beklenen kampanyaya, çevreye ve doğaya verdiği önemi sektördeki ilk ve tek YEŞİL BİNA’yı inşa ederek gösteren Sertrans Logistics'de katılıyor. Sertrans, kampanyayı destekleyen tek lojistik firması olarak dikkat çekiyor.

7 kıtada, 157 ülkede, 7 binden fazla şehirde milyonlarca insana ulaşarak dünyanın en büyük çevre hareketlerinden biri olan dünya saati kampanyasına, bir saat boyunca ışıkları kapatılan Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Beylerbeyi Sarayı, Küçüksu Kasrı, Dolmabahçe Sarayı ve Saat Kulesi, İzmir Saat Kulesi, Sultanahmet Cami ve Ortaköy Camii gibi anıtsal yapılar da destek veriyor.

15.03.2016