SERTRANS ÇALIŞANLARI IŞIKLARI 1 SAAT KAPATIYOR! / 27.03.2015

Sertrans Logistics iklim değişikliğiyle mücadeleye destek veriyor İklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla ışıkların bir saatliğine kapatıldığı Dünya Saati etkinliği bu yıl 28 Mart Cumartesi akşamı 20:30’da gerçekleştirilecek. Bireylerin yanı sıra kurumsal firmaların da katıldığı bu farkındalık etkinliğine Türkiye’den destek veren tek lojistik firması Sertrans Logistics olacak.

Türkiye’deki kamu kurumlarının yanı sıra, bankacılık, finans, konaklama ve yiyecek-içecek gibi sektörlerden kurumların destek verdiği Dünya Saati etkinliğine, çevreye ve doğaya verdiği önemle GOLD LEED Sertifikası’na sahip ilk ve tek lojistik firması Sertrans Logistics de katılarak iklim değişikliğiyle mücadeleye destek veriyor.

Avustralya'da iki milyondan fazla insan ve iki binden fazla kurumun katılımıyla 2007 yılında başlayan Dünya Saati kısa sürede yedi kıtada, 150'den fazla ülkede, yedi binden fazla şehirde binlerce insana ulaşarak dünyanın en büyük çevre hareketlerinden biri oldu. Dünya Saati etkinliğinde ülkedeki tarihi ve anıtsal yapılar, binlerce kurum ve milyonlarca insan ışıklarını bir saatliğine kapatarak, iklim değişikliğiyle mücadeleye destek veriyor.

Türkiye’de 2008 yılından beri WWF-Türkiye tarafından yürütülen Dünya Saati, 2014 yılında 400’den fazla kurum katıldı, 26 kentte valilikler ve belediyeler önemli binaların ışıklarını kapattı. Aralarında Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri, Dolmabahçe ve Topkapı saraylarının da bulunduğu 17 anıtsal ve tarihi yapının yanı sıra altı cami de ışıklarını kapatarak kampanyaya katıldı.

Sertrans Logistics, uluslararası parsiyel ve multimodal taşımacılık hizmetlerinin yanında, Tedarik Zinciri Yönetimi’nde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 25 yıldan fazla süredir ulusal ve uluslararası müşterilerinin güvenilir çözüm ortağıdır. Sertrans Logistics, sektöründe sağladığı yüksek müşteri memnuniyetini; tedarik zincirinin her aşamasında uyguladığı doğru, hızlı, hatasız, sürekli ve şeffaf iş yapma prensibiyle oluşturmuştur. Sahip olduğu deneyimli ve uzman kadrosu, güçlü araç filosu ve ekipman donanımı, ileri IS teknolojileri, yaratıcı Ar-Ge grubu, yurtiçi ve yurtdışına yayılmış ofisleri ve sahip olduğu yüksek kapasiteli depo ve antrepoları ile Sertrans Logistics, müşterilerinin dünya çapındaki lojistik ihtiyaçlarına küresel ölçekte çözüm getiren güçlü ve deneyimli bir yönetim uzmanıdır. 2013 yılı sonunda Avrupa’ya yönelik hayata geçirdiği inovatif ürünü “IQ+ SHUTTLE: Uçak Hızında Karayolu Taşımacılığı” hizmeti ile ithalatçı ve ihracatçı firmalara hız ve maliyet avantajı sunarak, Avrupa pazarında daha da rekabetçi olmalarına destek vermektedir. Avrupa’daki direkt hatlarıyla 16 ülkeye ve 63’ten fazla noktaya direkt parsiyel taşımacılık hizmeti veren Sertrans Logistics, uluslararası kara-hava-deniz yolu ve multimodal taşımacılık hizmetleriyle dünyanın 200’ e yakın ülkesine, 1.800’den fazla noktaya hizmet vermektedir. Ulusal ve uluslararası pek çok üyelikleri bulunan Sertrans Logistics, Avrupa’nın en büyük grupaj network sistemi “System Alliance Europe” üyesi olan ilk ve tek Türk şirketi olma özelliğini ise halen korumaktadır.  Sektörde ilklere imza atmaya devam eden Sertrans Logistics’in 50 bin metrekare arazi üzerine kurulu Hadımköy tesisleri ve genel merkezi ise Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen “GOLD LEED” sertifikasına sahip Türk lojistik sektöründeki ilk ve tek tesistir.

27.03.2015