SERTRANS AVRUPA’DA YARIŞIYOR

2015 yılında, dünyanın en prestijli ödülprogramlarından biri olan ‘Avrupa İş Ödülleri’nde (EBA - European BusinessAward) Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanarak ‘Ulusal Şampiyon’ ilan edilenSertrans Logistics, 11 Ocak’ta başlayan halk oylamasında bu kez “ Ulusal HalkŞampiyonu” olmak için yarışıyor.

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen ve 33 ülkeden,30 binden fazla şirketin yarıştığı Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nin ilk elemelerigeçtiğimiz Eylül ayında gerçekleşmiş ve ülke şampiyonları belli olmuştu. Ödülprogramının ikinci etabı olan halk oylaması ise 11 Ocak’ta başladı. Farklıkategorilerde, kendi alanında en başarılı kurumların belirlendiği ilk elemelersonucu Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nde, ‘Ulusal Şampiyon’ ilan edilen SertransLogistics, ‘Ulusal Halk Şampiyonu’ ödülü için listedeki yerini aldı.

CEO Nilgün Keleş: “ Verilecek oylarsadece Sertrans olarak bize değil, aynı zamanda Avrupa’daki yabancı şirketlerleyarışan bir Türk firmasına verilmiş olacak.

Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleşkonuyla ilgili “Tedarik zinciri yönetiminde 26 yıllık uzmanlığımızla yerel veuluslararası dev markaların lojistik çözüm ortağı olarak hizmet veriyoruz.‘Avrupa İş Dünyası Ödülleri’ kapsamında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanmamızbizim için çok ayrı bir gurur vesilesi olmuştur. Dünya standartlarındaki hizmetkalitemiz, IQ+ Shuttle gibi lojistik sektörüne getirdiğimiz yeni nesil inovatifhizmet modellemelerimiz, sektördeki ilk ve tek Gold Leed Sertifikası’na sahipolmamız gibi pek çok özelliğimizi bir kez daha tescillemiş olan bu önemli ödülprogramında, şimdi ikinci etap için yarışıyor olmaktan büyük heyecan duyuyorum.Tüm paydaşlarımızı, çözüm ortaklarımızı bize oy vermeye davet ediyorum veözellikle belirtmek istiyorum ki verilecek oylar sadece Sertrans olarak bizedeğil, aynı zamanda Avrupa’daki yabancı şirketlerle yarışan bir Türk firmasınaverilmiş olacak. Bize verilecek bu oylar, sektördeki öncü konumumuzu bir adım dahaileriye taşımış ve çözüm ortaklarımıza çok daha üstün hizmetler sunmamız içinönemli bir motivasyon da sağlamış olacaktır” dedi.

11 Ocak’ta başlayan ve EBA’nın resmiinternet sitesi üzerinden yapılan Avrupa İş Dünyası Ödülleri halk oylaması 26Şubat’a kadar devam edecek. İlgili resmi linki web sitesine taşıyarak oylamaişlemini kolaylaştıran Sertrans’a oy vermek için “ www.sertrans.com.tr” adresini ziyaret etmek yeterli.

SertransLogistics Hakkında

Sertrans Logistics, uluslararası parsiyel ve multimodal taşımacılıkhizmetlerinin yanında, Tedarik Zinciri Yönetimi’nde verdiği katma değerlilojistik hizmetleriyle 26 yıldır ulusal ve uluslararası müşterileriningüvenilir çözüm ortağıdır. Sertrans Logistics, sektöründe sağladığı yüksekmüşteri memnuniyetini; tedarik zincirinin her aşamasında uyguladığı doğru,hızlı, hatasız, sürekli ve şeffaf iş yapma prensibiyle oluşturmuştur. Sahipolduğu deneyimli ve uzman kadrosu, güçlü araç filosu ve ekipman donanımı, ileriIS teknolojileri, yaratıcı Ar-Ge grubu, yurtiçi ve yurtdışına yayılmış ofislerive sahip olduğu yüksek kapasiteli depo ve antrepoları ile Sertrans Logistics,müşterilerinin dünya çapındaki lojistik ihtiyaçlarına küresel ölçekte çözümgetiren güçlü ve deneyimli bir yönetim uzmanıdır. 2013 yılı sonunda Avrupa’yayönelik hayata geçirdiği inovatif ürünü “IQ+ SHUTTLE: Uçak Hızında KarayoluTaşımacılığı” hizmeti ile ithalatçı ve ihracatçı firmalara hız ve maliyetavantajı sunarak, Avrupa pazarında daha da rekabetçi olmalarına destekvermektedir. Avrupa’daki direkt hatlarıyla 16 ülkeye ve 63’ten fazla noktayadirekt parsiyel taşımacılık hizmeti veren Sertrans Logistics, uluslararasıkara-hava-deniz yolu ve multimodal taşımacılık hizmetleriyle dünyanın 200’ eyakın ülkesine, 1.800’den fazla noktaya hizmet vermektedir. Ulusal veuluslararası pek çok üyelikleri bulunan Sertrans Logistics, Avrupa’nın en büyükgrupaj network sistemi “System Alliance Europe” üyesi olan ilk ve tek Türkşirketi olma özelliğini ise halen korumaktadır. Sektörde ilklere imza atmaya devam eden Sertrans Logistics’in 50 binmetrekare arazi üzerine kurulu Hadımköy tesisleri ve genel merkezi ise AmerikanYeşil Binalar Konseyi tarafından verilen “GOLD LEED” sertifikasına sahip Türklojistik sektöründeki ilk ve tek tesistir.

11.01.2016