SERTRANS AVRUPA’DA YARIŞIYOR

2015 yılında, dünyanın en prestijli ödül programlarından biri olan ‘Avrupa İş Ödülleri’nde (EBA - European Business Award) Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanarak ‘Ulusal Şampiyon’ ilan edilen Sertrans Logistics, 11 Ocak’ta başlayan halk oylamasında bu kez “ Ulusal Halk Şampiyonu” olmak için yarışıyor.

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen ve 33 ülkeden,30 binden fazla şirketin yarıştığı Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nin ilk elemeleri geçtiğimiz Eylül ayında gerçekleşmiş ve ülke şampiyonları belli olmuştu. Ödül programının ikinci etabı olan halk oylaması ise 11 Ocak’ta başladı. Farklı kategorilerde, kendi alanında en başarılı kurumların belirlendiği ilk elemeler sonucu Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nde, ‘Ulusal Şampiyon’ ilan edilen Sertrans Logistics, ‘Ulusal Halk Şampiyonu’ ödülü için listedeki yerini aldı.

CEO Nilgün Keleş: “ Verilecek oylar sadece Sertrans olarak bize değil, aynı zamanda Avrupa’daki yabancı şirketlerle yarışan bir Türk firmasına verilmiş olacak.

Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş konuyla ilgili “Tedarik zinciri yönetiminde 26 yıllık uzmanlığımızla yerel ve uluslararası dev markaların lojistik çözüm ortağı olarak hizmet veriyoruz.‘Avrupa İş Dünyası Ödülleri’ kapsamında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanmamız bizim için çok ayrı bir gurur vesilesi olmuştur. Dünya standartlarındaki hizmet kalitemiz, IQ+ Shuttle gibi lojistik sektörüne getirdiğimiz yeni nesil inovatif hizmet modellemelerimiz, sektördeki ilk ve tek Gold Leed Sertifikası’na sahip olmamız gibi pek çok özelliğimizi bir kez daha tescillemiş olan bu önemli ödül programında, şimdi ikinci etap için yarışıyor olmaktan büyük heyecan duyuyorum.Tüm paydaşlarımızı, çözüm ortaklarımızı bize oy vermeye davet ediyorum ve özellikle belirtmek istiyorum ki verilecek oylar sadece Sertrans olarak bize değil, aynı zamanda Avrupa’daki yabancı şirketlerle yarışan bir Türk firmasına verilmiş olacak. Bize verilecek bu oylar, sektördeki öncü konumumuzu bir adım daha ileriye taşımış ve çözüm ortaklarımıza çok daha üstün hizmetler sunmamız için önemli bir motivasyon da sağlamış olacaktır” dedi.

11 Ocak’ta başlayan ve EBA’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan Avrupa İş Dünyası Ödülleri halk oylaması 26 Şubat’a kadar devam edecek. İlgili resmi linki web sitesine taşıyarak oylama işlemini kolaylaştıran Sertrans’a oy vermek için “ www.sertrans.com.tr” adresini ziyaret etmek yeterli.

SertransLogistics Hakkında

Sertrans Logistics, uluslararası parsiyel vemultimodal taşımacılık hizmetlerinin yanında, Tedarik Zinciri Yönetimi’ndeverdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 26 yıldır ulusal ve uluslararasımüşterilerinin güvenilir çözüm ortağıdır. Sertrans Logistics, sektöründesağladığı yüksek müşteri memnuniyetini; tedarik zincirinin her aşamasındauyguladığı doğru, hızlı, hatasız, sürekli ve şeffaf iş yapma prensibiyleoluşturmuştur. Sahip olduğu deneyimli ve uzman kadrosu, güçlü araç filosu veekipman donanımı, ileri IS teknolojileri, yaratıcı Ar-Ge grubu, yurtiçi veyurtdışına yayılmış ofisleri ve sahip olduğu yüksek kapasiteli depo veantrepoları ile Sertrans Logistics, müşterilerinin dünya çapındaki lojistikihtiyaçlarına küresel ölçekte çözüm getiren güçlü ve deneyimli bir yönetimuzmanıdır. 2013 yılı sonunda Avrupa’ya yönelik hayata geçirdiği inovatif ürünü“IQ+ SHUTTLE: Uçak Hızında Karayolu Taşımacılığı” hizmeti ile ithalatçı veihracatçı firmalara hız ve maliyet avantajı sunarak, Avrupa pazarında daha da rekabetçiolmalarına destek vermektedir. Avrupa’daki direkt hatlarıyla 16 ülkeye ve63’ten fazla noktaya direkt parsiyel taşımacılık hizmeti veren SertransLogistics, uluslararası kara-hava-deniz yolu ve multimodal taşımacılıkhizmetleriyle dünyanın 200’ e yakın ülkesine, 1.800’den fazla noktaya hizmetvermektedir. Ulusal ve uluslararası pek çok üyelikleri bulunan SertransLogistics, Avrupa’nın en büyük grupaj network sistemi “System Alliance Europe”üyesi olan ilk ve tek Türk şirketi olma özelliğini ise halen korumaktadır.  Sektörde ilklere imza atmaya devam edenSertrans Logistics’in 50 bin metrekare arazi üzerine kurulu Hadımköy tesislerive genel merkezi ise Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen “GOLD LEED”sertifikasına sahip Türk lojistik sektöründeki ilk ve tek tesistir.

11.01.2016