İSPANYA’YA GIRIŞ YAPAN HER BEŞ TÜRK PLAKALI ARAÇTAN BIRI SERTRANS’A AIT!

UND’nin 2013 yılı verilerine göre İspanya’ya 10 bin 485  adet Türk plakalı lojistik araç giriş yaptı. Veriler değerlendirildiğinde İspanya’ya giriş yapan her beş Türk araçtan birinin Sertrans’a ait olduğu görülüyor.

İspanya’daki 20’nci yıllarını bu önemli başarıyla kutlayan Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş; “Ulusal ve uluslararası müşterilerimize tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik çözümler sunuyor ve inovasyon gücümüzle öne çıkıyoruz. Kurulduğumuz 1989 yılından beri İspanya taşımaları gerçekleştiriyoruz. Taşımaların yoğunlaşması nedeniyle; 1994 yılında İspanya’yı direkt hattımız yaptık ve karşılıklı haftalık seferlerimizi başlattık. 20 yıldır direkt olarak ithalat ve ihracat taşımaları gerçekleştirdiğimiz İspanya’ya özellikle tekstil ve hazır giyim ürünleri taşıyoruz. Dünyanın moda merkezlerinden biri olarak kabul edilen İspanya ile Türkiye arasındaki ithalat- ihracatın ve ekonomik ilişkilerin canlı tutulmasına katkıda bulunuyoruz. Geliştirdiğimiz yeni ürün ve hizmetlerle bu hattaki yerli- yabancı, ithalatçı- ihracatçı müşterilerimizin en önemli ve en kuvvetli çözüm ortağı oluyoruz.  20 yıldır direkt sefer yaptığımız İspanya hattındaki uzmanlığımızı resmi verilerle de ortaya koyduk. 2013 yılı boyunca Türkiye’den İspanya’ya giren Türk plakalı her beş araçtan bir tanesinin Sertrans’a ait olması bunun önemli bir göstergesidir” dedi.

Barselona 68 saat!

Sertrans Logistics, İspanya’daki uzmanlığını geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği “IQ+ Shuttle” adlı inovatif ürünüyle de pekiştirdi.  “Uçak Hızında Karayolu Taşımacılığı” olarak adlandırdığı bu hizmet kapsamında İspanya’nın Barselona kentine 68 saatte taşıma hizmeti vermeye başlayarak lojistik sektöründe bir ilki de gerçekleştirdi. Bu hizmet, ürünlerinin karayoluyla, ancak uçak hızında ve süre garantili taşınmasını isteyen ithalatçı ve ihracatçı firmalar tarafından talep ediliyor.

Sertrans Logistics, uluslararası parsiyel ve multimodal taşımacılık hizmetlerinin yanında, Tedarik Zinciri Yönetimi’nde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 25 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerinin güvenilir çözüm ortağıdır. SerTrans Logistics, sektöründe sağladığı yüksek müşteri memnuniyetini; tedarik zincirinin her aşamasında uyguladığı doğru-hızlı-hatasız-sürekli ve şeffaf iş yapma prensibiyle oluşturmuştur. Sahip olduğu deneyimli ve uzman kadrosu, güçlü araç filosu ve ekipman donanımı, ileri IS teknolojileri, yaratıcı Ar-Ge grubu, yurtiçi ve yurtdışına yayılmış ofisleri ve sahip olduğu yüksek kapasiteli depo ve antrepoları ile SerTrans Logistics, müşterilerinin dünya çapındaki lojistik ihtiyaçlarına küresel ölçekte çözüm getiren güçlü ve deneyimli bir yönetim uzmanıdır. Uluslararası kara-hava-deniz yolu ve multimodal taşımacılık hizmetleriyle tüm kıtalarda, 200’ e yakın ülkede, 1.800’den fazla  noktada hizmet veren Sertrans Logistics’in ulusal ve uluslararası pek çok üyelikleri bulunmaktadır.  Sertrans Logistics, Avrupa’nın en büyük grupaj network sistemi “System Alliance Europe” üyesi olan ilk ve tek Türk şirketi olma özelliğini ise halen korumaktadır.

18.08.2014

Files