Sertrans “Dünya Saati’ için 1 saat karanlık kampanyasına destek veriyor SERTRANS “DÜNYA SAATİ’ İÇİN 1 SAAT KARANLIK KAMPANYASINA DESTEK VERİYOR

Lojistik sektörünün Gold Leed sertifikalı ilk ve tek YEŞİL BİNA sahibi Sertrans Logistics, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) Dünya Saati uygulamasına destek veriyor. İklim değişikliğine dikkat

Biz Aldık, İhracatçılarımız kazanacak... BİZ ALDIK, İHRACATÇILARIMIZ KAZANACAK...

Gümrük ve TicaretBakanlığı tarafından verilen Yetkilendirilmiş Yükümlü belgesi sayesindeSertrans, gümrük işlemlerini bundan böyle kendi bünyesinde

Tırsan'dan Sertrans'a Tren yüklemelerine uygun 50 treyler TIRSAN'DAN SERTRANS'A TREN YÜKLEMELERİNE UYGUN 50 TREYLER

İstanbul, 22 Şubat 2016 – Ulusal veuluslararası markaların çözüm ortağı Sertrans Logistics, Türkiye’nin lidertreyler üreticisi Tırsan’dan tren yüklemelerine uygun 50 adet treyler satınaldı.

Sertrans Logistics ‘Yetkilendirilmiş Yükümlü’ belgesi aldı. SERTRANS LOGİSTİCS ‘YETKİLENDİRİLMİŞ YÜKÜMLÜ’ BELGESİ ALDI.

Sertrans Logistics, gümrük işlemlerini kendi bünyesinde yaparak ihracatçının hayatını kolaylaştıracak. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından verilen Yetkilendirilmiş Yükümlü belgesi sayesinde

Sertrans Logistics, 70 adet Renault Trucks ile 2016 hedefini büyütüyor SERTRANS LOGİSTİCS, 70 ADET RENAULT TRUCKS İLE 2016 HEDEFİNİ BÜYÜTÜYOR

Türk lojistik sektöründe inovasyon gücüyle ön plana çıkan Sertrans Logistics, 70 adet Renault Trucks T460 çekici ile filosunu yeniliyor. Yeni yılda yatırımlarına hız veren Sertrans,filosunu yakıt

Sertrans Avrupa’da yarışıyor SERTRANS AVRUPA’DA YARIŞIYOR

2015 yılında, dünyanın en prestijli ödül programlarından biri olan ‘Avrupa İş Ödülleri’nde (EBA - European Business Award) Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanarak ‘Ulusal Şampiyon’ ilan edilen

E-TIR lojistikçilere iyi gelecek E-TIR LOJİSTİKÇİLERE İYİ GELECEK

Lojistik sektörü,yeni hükümetin programındaki gümrük ve dış ticaret konularındaki yeniliklerin 2016 yılında hayata geçirilmesini bekliyor. Sektörün öncü firmalarından Sertrans Logistics Genel Müdürü

Sertrans Logistics “ Ulusal Şampiyon” seçildi / 05.10.2015 SERTRANS LOGİSTİCS “ ULUSAL ŞAMPİYON” SEÇİLDİ / 05.10.2015

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Avrupa’nın en prestijli ödül programı EBA’nın (European Business Award) ilk sonuçları belli oldu. 33 Avrupa ülkesinden toplam 30 binden fazla şirketin katıldığı ödül

Sertrans Yetenek Yönetimi ile  İK’da fark yaratıyor! / 07.09.2015 SERTRANS YETENEK YÖNETİMİ İLE İK’DA FARK YARATIYOR! / 07.09.2015

Sertrans’ta “ Stajiyerlikten Genel Müdürlüğe” uzanan yolun önü açılıyor. Lojistik sektörünün önde gelen şirketlerinden Sertrans Logistics, çalışanlarına yetenek yönetimi uygulamasıyla kariyer

Sertrans’tan ihracatçılara İran desteği ! / 01.09.2015 SERTRANS’TAN İHRACATÇILARA İRAN DESTEĞİ ! / 01.09.2015

Dünyanın 200’e yakın ülkesinde, 1800’den fazla noktaya lojistik hizmet veren Sertrans’tan ihracatçılara İran desteği ! Avrupa ve Kuzey Afrika’da 16 ülkede direkt hatları bulunan Sertrans

Türk ihracatçıları için en büyük sorun Rus gümrüklerini aşmak ! / 21.8.2015 TÜRK İHRACATÇILARI İÇİN EN BÜYÜK SORUN RUS GÜMRÜKLERİNİ AŞMAK ! / 21.8.2015

Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş gümrüğe takılmadan Rusya’ya ihracat yapmanın formülünü

RFID teknolojisi lojistik sektöründe / 22.07.2015 RFID TEKNOLOJİSİ LOJİSTİK SEKTÖRÜNDE / 22.07.2015

26 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerinin güvenilir çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, RFID (Radio Frequency Identification) teknolojisi ile müşterilerine zaman ve güven avantajı

Sertrans Logistics’in altı sürücüsü IRU Onur Nişanı’na layık görüldü. / 06.07.2015 SERTRANS LOGİSTİCS’İN ALTI SÜRÜCÜSÜ IRU ONUR NİŞANI’NA LAYIK GÖRÜLDÜ. / 06.07.2015

Sertrans Logistics’in altı sürücüsü, sergiledikleri başarılı mesleki performans, emniyetli araç kullanımına verdikleri önem, çalıştıkları şirkete bağlılıkları ve ahlaki nitelikleri bakımından IRU

Zamanında teslimat otomotiv sektöründe  maliyeti azaltıyor / 16.06.2015 ZAMANINDA TESLİMAT OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE MALİYETİ AZALTIYOR / 16.06.2015

Otomotiv ve yan sanayinin uluslararası pazarda rekabet gücünü artırmasında lojistik firmalarına çok iş düşüyor. Bugün, 100'den fazla ülkeye otomotiv ürünü ihraç eden Türkiye’de lojistik faaliyetlerin

Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş: “2017’de ABD’ye 1,5 milyar dolarlık ihracat hedefleyen tekstil sektörü için hızlı teslimat ve lojistik operasyon çok önemli. ABD gibi büyük ve karmaşık bir

Sertrans Logistics’in sürücüsü “En İyi Uluslararası Nakliye Şoförü” seçildi. / 07.05.2015 SERTRANS LOGİSTİCS’İN SÜRÜCÜSÜ “EN İYİ ULUSLARARASI NAKLİYE ŞOFÖRÜ” SEÇİLDİ. / 07.05.2015

İstanbul Valiliği tarafından her yıl trafik haftası dolayısıyla düzenlenen ve çeşitli kategorilerde değerlendirmelerin yapıldığı sürücü ödülleri belli oldu. İstanbul Valiliği bu yıl, “En İyi

Yapı malzemeleri ve inşaat sektöründeki gelişmeler lojistikçileri yakından etkiliyor. / 01.04.2015 YAPI MALZEMELERİ VE İNŞAAT SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER LOJİSTİKÇİLERİ YAKINDAN ETKİLİYOR. / 01.04.2015

Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş: “2023 yılında yurtiçi ve yurt dışında toplam 200 milyar dolar ciro hedefi olan yapı malzemeleri ve inşaat sektörü, lojistik sektörünü yakından

Sertrans Çalışanları Işıkları 1 Saat Kapatıyor! / 27.03.2015 SERTRANS ÇALIŞANLARI IŞIKLARI 1 SAAT KAPATIYOR! / 27.03.2015

Sertrans Logistics iklim değişikliğiyle mücadeleye destek

Almanya, İngiltere ve İtalya öncelikli olmalıdır! / 24.03.2016 ALMANYA, İNGİLTERE VE İTALYA ÖNCELİKLİ OLMALIDIR! / 24.03.2016

Türkiye İhracatçılar Birliği farklı ülkelere Türkiye Ticaret Merkezi kurmaya karar verdi; farklı sektörlerden farklı ülke önerileri

KOBİ’ler neden lojistik destek almak zorunda? / 04.03.2015 KOBİ’LER NEDEN LOJİSTİK DESTEK ALMAK ZORUNDA? / 04.03.2015

Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş, lojistik destek almanın KOBİ’lere sunduğu faydaları

Sertrans’ın binası kendi ihtiyacı kadar tüketiyor, atık üretmiyor! / 16.01.2015 SERTRANS’IN BİNASI KENDİ İHTİYACI KADAR TÜKETİYOR, ATIK ÜRETMİYOR! / 16.01.2015

Sertrans Logistics’in Hadımköy’de bulunan genel merkez binası, çevresel sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği tescili olan Gold Leed Sertifikası almaya hak

Sertrans Logistics, hasarsızlıkta rekora koşuyor… /18.12.2014 SERTRANS LOGİSTİCS, HASARSIZLIKTA REKORA KOŞUYOR… /18.12.2014

Sertrans Logistics, resmi hasarsızlık rakamını açıkladı. 2010- 2014 yıllarının ortalaması alınarak hesaplanan oran yüzde 99,87’ya erişti.

İspanya Ekonomi ve Ticaret Ataşesi’nden Sertrans’a teşekkür plaketi. / 27.11.2014 İSPANYA EKONOMİ VE TİCARET ATAŞESİ’NDEN SERTRANS’A TEŞEKKÜR PLAKETİ. / 27.11.2014

Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Keleş: “ İspanya’ya karşılıklı direkt seferlerimizin 20. yılında, İspanya Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Ataşesi Sayın Ignacio Enriquez Amilibia’nın

Sertrans Logistics Türkiye’nin Gold LEED sertifikalı ilk lojistik şirketi oldu / 21.11.2014 SERTRANS LOGİSTİCS TÜRKİYE’NİN GOLD LEED SERTİFİKALI İLK LOJİSTİK ŞİRKETİ OLDU / 21.11.2014

Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş: “2013 yılı sonunda hizmete açtığımız 50.000 m2 arazi üzerine kurulu Hadımköy Tesislerimizi ve Genel merkezimizi “Yeşil Bina” olarak inşa ettik. Gururla ifade

Sertrans Logistics Türkiye’nin Gold LEED sertifikalı ilk lojistik şirketi oldu. / 21.11.2014 SERTRANS LOGİSTİCS TÜRKİYE’NİN GOLD LEED SERTİFİKALI İLK LOJİSTİK ŞİRKETİ OLDU. / 21.11.2014

Düdüğü Cüneyt Çakır çaldı,  “ Dostluk Kazandı !” 9.10.2014 DÜDÜĞÜ CÜNEYT ÇAKIR ÇALDI, “ DOSTLUK KAZANDI !” 9.10.2014

Ünlü hakem Cüneyt Çakır “‘Sertrans Cup 2014’’ ü

Avrupa’ daki 16. Direkt Hattımızı Türkiye’nin Üçüncü İhracat Ortağı İngiltere’ye açtık / 18.9.2014 AVRUPA’ DAKİ 16. DİREKT HATTIMIZI TÜRKİYE’NİN ÜÇÜNCÜ İHRACAT ORTAĞI İNGİLTERE’YE AÇTIK / 18.9.2014

Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş: “Avrupa’da 15 ülkede 61 noktaya haftalık düzenli, karşılıklı parsiyel taşımacılık hizmetini maksimum hızda gerçekleştiriyoruz. Avrupa’daki 16. direkt

Sertrans Logistics, İstanbul Avrupa Yakası’nın “müstakil inşa edilmiş” ilk ve tek ADR deposunu hizmete sundu.  27.08.2014 SERTRANS LOGİSTİCS, İSTANBUL AVRUPA YAKASI’NIN “MÜSTAKİL İNŞA EDİLMİŞ” İLK VE TEK ADR DEPOSUNU HİZMETE SUNDU. 27.08.2014

Sertrans Logistics’in Hadımköy’de müstakil inşa ettirdiği ADR (Tehlikeli Maddeler) deposu, bu yakada özel sektör tarafından işletilen ilk ve tek tehlikeli maddeler deposu olma özelliği

İspanya’ya giriş yapan her beş Türk plakalı araçtan biri Sertrans’a ait! / 18.08.2014 İSPANYA’YA GİRİŞ YAPAN HER BEŞ TÜRK PLAKALI ARAÇTAN BİRİ SERTRANS’A AİT! / 18.08.2014

UND’nin 2013 yılı verilerine göre İspanya’ya 10 bin 485 adet Türk plakalı lojistik araç giriş yaptı. Veriler değerlendirildiğinde İspanya’ya giriş yapan her beş Türk araçtan birinin Sertrans’a ait

Sertrans Logistics Ukrayna Direkt Hattını Açtı / 02.06.2014 SERTRANS LOGİSTİCS UKRAYNA DİREKT HATTINI AÇTI / 02.06.2014

Sertrans Logistics, sabit “ tarife fiyatları” uygulamasıyla, Ukrayna’ya her cuma karşılıklı parsiyel çıkış garantisi veren lojistik hizmet sunmaya başladı.

Sertrans Logistics, hasarsızlıkta rekora koşuyor… / 18.04.2014 SERTRANS LOGİSTİCS, HASARSIZLIKTA REKORA KOŞUYOR… / 18.04.2014

Sertrans Logistics, resmi hasarsızlık rakamını açıkladı. 2010- 2013 yıllarının ortalaması alınarak hesaplanan oran yüzde 99,86’ya erişti.

Sertrans Logistics, 16. Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi Zirvesi’ne sponsor oldu / 08.04.2014 SERTRANS LOGİSTİCS, 16. TEDARİK ZİNCİRİ VE LOJİSTİK YÖNETİMİ ZİRVESİ’NE SPONSOR OLDU / 08.04.2014

HRdergi'nin 1999 yılından beri aralıksız düzenlediği Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi Zirvesi 16 – 17 Nisan tarihlerinde İstanbul Marriott Hotel Asia'da gerçekleşecek. Ulusal ve uluslararası

Sertrans Logistic 25. yılına Hadımköy’deki yeni lojistik merkezinde girdi. 4.4.2014 SERTRANS LOGİSTİC 25. YILINA HADIMKÖY’DEKİ YENİ LOJİSTİK MERKEZİNDE GİRDİ. 4.4.2014

Sertrans Logistics, genel merkezini ve bazı depolarını 8 futbol sahası büyüklüğündeki yeni lojistik merkezinde bir araya